Αθλητισμός

Νίκη του Πλατανιά στη Βουλγαρία, 2-0 την Μοντάνα

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο τεστ της ομάδας  του Πλατανιά επί βουλγαρικού εδάφους. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Χανίων νίκησε με 2-0 την Μοντάνα 1921, με σκόρερ τους Μανούσο στο 52ο λεπτό και τον Πριντέτα στο 80ό λεπτό, στη φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πράβετς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καθώς και οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς ήταν αυτός που κυριάρχησε στο γήπεδο, αυξάνοντας την πίεση στην αντίπαλο του και εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, με τους νεοαποκτηθέντες Μανούσο και Πριντέτα, είχε και άλλες καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία και θα μπορούσε να είχε αυξήσει και άλλο την διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Κάργας, Καρυπίδης, Κουλιμπαλί, Φιλίποφ, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Ντίνας, Ντιλαβέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κασωτάκης, Μπανανά, Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Σχόλια