Αθλητισμός

Πρεσβευτής των Παραολυμπιακών ο Ροναλντίνιο

Τον Ροναλντίνιο επέλεξαν οι Βραζιλιάνοι για να είναι πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την παρουσία του στην Premier Futsal.

Μόλις λίγες ώρες από το.. ρεσιτάλ που είχε δώσει σε αγώνα για την Premier Futsal στην Ινδία, ο Βραζιλιάνος άσος εγκαταλείπει την ομάδα του καθώς επιλέχθηκε ως πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Το κενό του Ροναλντίνιο στο Ινδικό πρωτάθλημα, πάντως, δεν έμεινε κενό καθώς ο Καφού κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της Goa.

Αναλυτικά η επιστολή του Ροναλντίνιο: "Ελπίζω να απολαύσατε την Premier Futsal όσο και εγώ. Πέρασα υπέροχα παίζοντας στην Chennai. Η ενέργεια και η αγάπη που δέχομαι από την Ινδία κάθε φορά που είμαι εδώ είναι συγκινητική.

Δυστυχώς, πάνω που άρχισα να προσαρμόζομαι και να μαθαίνω καλύτερα τη χώρα πρέπει να αποχωρήσω αφού η πατρίδα μου με χρειάζεται. Η Παραολυμπιακή επιτροπή με τίμησε κάνοντας με πρεσβευτή των Αγώνων κάτι που απαιτεί την παρουσία μου στη Βραζιλία. Ήθελα να παραμείνω στην Goa, αλλά μόλις χτες ενημερώθηκα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτές τις ημέρες στη χώρα σας διαδίδοντας το παιχνίδι με το οποίο μεγάλωσα.

Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω για τη δεύτερο σεζόν της Premier Futsal ακόμα πιο δυνατός. Σας αφήνω όμως σε καλά χέρια, αφού ο Καφού θα με αντικαταστήσει. Είναι ένας καλός φίλος, ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της Λίγκας"

Σχόλια