Αθλητισμός

Σοκ για τον Ταμπέρι χάνει την Ολυμπιάδα

Τους κόπους όλης της χρονιάς χάνει ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι, ο οποίος τραυματίστηκε προσπαθώντας να σημειώσει ρεκόρ Ιταλίας στο Ντάιαμοντ Λιγκ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μονακό.

Ο Ιταλός άλτης βρισκόταν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όμως θα αναγκαστεί να τους δει από την τηλεόραση.

Ο Ταμπέρι θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στην Ολυμπιάδα, όμως το όνειρό του έγινε εφιάλτης χθες. Ο Ιταλός προσπάθησε δύο φορές να σημειώσει ρεκόρ όμως η μοίρα του έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Αρχικά, ξεπέρασε τα 2,39μ. και στη συνέχεια θέλησε να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Στη δεύτερη προσπάθεια του να περάσει τα 2,41μ., ωστόσο, σχίστηκε το παπούτσι του με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη συνδέσμων αστραγάλου.

Σήμερα Σάββατο, ο Ταμπέρι πήγε για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter: "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν υπάρχει κάτι για να κάνω. Αλλά, εάν υπάρχει μία πιθανότητα σας παρακαλώ προσευχηθείτε για εμένα", έγραψε αρχικά στο λογαριασμό που διατηρεί, όμως όταν αργότερα επισημοποιήθηκε ότι χάνει την Ολυμπιάδα ξέσπασε στο instagram: "Ας με ξυπνήσει κάποιος από αυτόν τον εφιάλτη. Δώστε μου πίσω τα όνειρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια μόνο για αυτή την προσπάθεια, όλες αυτές οι θυσίες για αυτή τη μέρα. Θα μπορούσα να πω ότι θα επιστρέψω πιο γερός, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω", έγραψε…

Σχόλια