default-image

Το μήνυμα-αντίο του Σίλβα στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα-αντίο του Σίλβα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τους φίλους του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με μία μακροσκελή ανάρτηση κάνει τον απολογισμό του για το χρονικό διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν, όμως δεν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Η ζωή ενός προπονητή σπάνια πάει σύμφωνα με το σχέδιο και μετά από σχεδόν ένα χρόνο από την άφιξή μου στον Ολυμπιακό, πρέπει να αφήσω το πόστο του προπονητή της πρώτης ομάδας. Ήταν ένας αξέχαστος χρόνος, ο πρώτος μακριά από τη χώρα μου, γεμάτος από μεγάλες επιτυχίες και ιστορικά επιτεύγματα, σε ένα από τα μεγαλύτερα  κλαμπ στην Ευρώπη.

Λέγοντας αντίο, δεν μπορώ να φύγω χωρίς να ευχαριστήσω το κλαμπ, έναν προς έναν και συγκεκριμένα του διοικούντες. Από τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Βρέντζο, όπως επίσης και τον Κούλη Δουρέκα, που μου στάθηκαν στην προσπάθειά μας να φτάσουμε τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν πιο μακριά, για τον τρόπο που με δέχτηκαν σε μια νέα χώρα και σε ένα σπίτι, αλλά επίσης και επειδή μου παρείχαν μια υπέροχη ευκαιρία, καθώς και για το ρόλο που έπαιξαν σε μία από τις καλύτερες σεζόν που μια ομάδα είχε στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνυπήρξαν μαζί μου αυτό την εκπληκτική σεζόν, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες μιας δοξασμένης σεζόν. Τα ρεκόρ και ο τρόπος που κατακτήσαμε τον τίτλο είναι το αποτέλεσμα της ποιότητάς τους, και του τρόπου που δούλεψαν κι εφάρμοσαν τη δική μας οπτική γωνία για το ποδόσφαιρο αυτής της ομάδας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που κάνουν αυτή την ομάδα μοναδική. Η αγάπη και η στήριξη που πάντα έδειξαν για εμένα είναι μία από τις κύριες αιτίες που μας οδήγησαν σε μια σεζόν ιστορική και ο βασικός λόγος που δεν ξα ξεχάσω ποτέ το χρόνο που περάσαμε μαζί.

Σας αποχαιρετώ όλους με ένα συναίσθημα ότι έχω εκπληρώσει την αποστολή μου και μια τεράστια υπερηφάνεια για όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Εις το επανιδείν,

Μάρκο Σίλβα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News