Αθλητισμός

Τα βλέμματα στραμμένα στη γ.σ. της ΕΠΟ

Περισσότερο με… εκλογικό exit poll παρά διαδικασία που θα συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μοιάζει η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία γίνεται αυτή την ώρα  στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι.

Ασφαλώς και θα έχουν ενδιαφέρον τα… κουκιά που θα προκύψουν ενόψει των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου και τις Ενώσεις που θα συστρατευτούν με την διοίκηση Γκιρτζίκη (στήριξη Ολυμπιακού) υπερψηφίζοντας τον απολογισμό ή θα καταψηφίσουν, στηρίζοντας την αντιπολίτευση (συμμαχία ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ).

Μια πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι θα υπάρχει οριακή πλειοψηφία για την διοίκηση της ΕΠΟ, με ισχυρή παρουσία της αντιπολίτευσης, γεγονός που αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το προεκλογικό θερμόμετρο.

Σενάριο διοικούσας επιτροπής
Ένα σενάριο πάντως που παίζει δυνατά και σίγουρα θα συζητηθεί στο περιθώριο της σημερινής διαδικασίας είναι ο ορισμός διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ από FIFA και UEFA λόγω των έκτακτων και σοβαρών ζητημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η επιτροπή θα έχει έναν οικουμενικό πρόεδρο και θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές. Εξελίξεις αναμένονται μετά την ολoκλήρωση του EURO…

Σχόλια