Αθλητισμός

Δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο η Αφροδίτη Μανιού

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η αθλήτρια του ΟΦΗ Αφροδίτη Μανιού, θα συμμετάσχει σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα γίνει στην Πολωνία. Να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του ΟΦΗ είχε συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Κορασίδων που είχε γίνει στο Κάλι της Κολομβίας.

Η 18χρονη ακοντίστρια του ΟΦΗ εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που έγινε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στην Πάτρα.

Η Μανιού, κατέκτησε στη πρώτη της συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α-Γ τη 2η θέση και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα γίνει στην Πολωνία, με βολή 50,76 (Νέο Παγκρήτιο Ρεκόρ Νεανίδων-Γυναικών).

Εκτός από την Αφροδίτη Μανιού, η οποία έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-γυναικών που έγινε στην Πάτρα, ο ΟΦΗ είχε και άλλες σημαντικές επιδόσεις.

Παγκρήτιο ρεκόρ από Χουλάκη

Νέο Παγκρήτιο ρεκόρ σημείωσε και ο ακοντιστής του ΟΦΗ Γιάννης Χουλάκης με βολή 73,82 κατακτώντας τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε και ο αθλητής του ύψους Πατραμάνης Δημήτρης με επίδοση 2,05 !

Σημαντικές επιδόσεις

Σημαντικές επιδόσεις πραγματοποίησαν και οι αθλήτριες Κανάκη Αλεξία 4η, 400 εμπόδια 60'30 , Καστρινού Μελίνα 6η 100 εμπόδια 14,61 ( ατομικό ρεκόρ-δεύτερη νεάνιδα), καθώς και η Ψαράκη Ευαγγελία 7η στο Δίσκο.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στα 4Χ100 Ανδρών οι Διάκος-Επταμηνιτάκης-Παπαδάκης-Κόκκινος, ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από Νέους και Έφηβους καταλαμβάνοντας την 5η θέση με χρόνο 42'23, καθώς και η ομάδα γυναικών Λεγάκη-Στραταντωνάκη-Κανάκη-Καστρινού στα 4Χ400 η οποία κατέκτησε την 7η θέση με χρόνο 4.01'80''.

Συγχαρητήρια ΟΦΗ στις αδερφές Βασιλείου

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τις Ηρακλειώτισες αθλήτριες της ΓΕΗ Ειρήνη και Άννα Βασιλείου. Την πρώτη, καθώς με την επίδοση που σημείωσε έγινε το 86ο μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, και θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, καθώς και την Άννα Βασιλείου, η οποία θα πάει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Άμστερνταμ!

Σχόλια