Αθλητισμός

Καλωσόρισαν τον Λαμπράκη στο ΒΑΚ

Με χαμόγελα καλωσόρισαν τον Σταύρο Λαμπράκη, όσοι βρέθηκαν  χθες  στην πρώτη του επίσκεψη, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Εκεί ο Σταύρος Λαμπράκης είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Αντώνη Μπουρσέλη, τον οποίο είχε παίκτη στον Εργοτέλη, τον Λευτέρη Πουπάκη με τον οποίο συνεργάστηκε στον Εργοτέλη, αλλά και τον Κώστα Κιάσσο, τον οποίο γνωρίζει απο πολύ παλιά.

Όλοι ευχήθηκαν, στον Σταύρο Λαμπράκη, καλή επιτυχία στο έργο του στον ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Σταύρος Λαμπράκης με τον Aντώνη Μπουρσέλη, τον Κώστα Κιάσσο και τον Λευτέρη Πουπάκη.

Τρέχει ο Μπουρσέλης

Αυτή η περίοδος είναι για τους περισσότερους παίκτες, εποχή διακοπών, αλλά για τον Αντώνη Μπουρσέλη, δεν συμβαίνει αυτό.

Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ, που υποβλήθηκε πρν απο λίγο καιρό σε επέμβαση στους προσαγωγούς, δουλεύει αυτήν την εποχή καθημερινά, μαζί με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, για την αποκατάσταση του, ώστε να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, για τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος νοιώθει πολύ καλύτερα, ενώ και από το ιατρικό τιμ , εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ, θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μπουρσέλης επισκέπτεται καθημερινά το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, τρέχει μόνος του και κάνει ποδήλατο, δουλεύοντας πάντα υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, το οποίος και αυτό, δεν....ξεκουράζεται ποτέ!

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο Αντώνης Μπουρσέλης, με τον φυσικοθεραπευτή του ΟΦΗ Κώστα Παππά, στο Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο.

Σχόλια