default-image

Κετσπάγια: Με δουλειά όλα μπορούν να γίνουν

Ποδόσφαιρο
Κετσπάγια: Με δουλειά όλα μπορούν να γίνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όρεξη για δουλειά έρχεται στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ένωσης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επισήμανε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να καταφέρει η ΑΕΚ να φτάσει  στους στόχους της, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Δεν θα αρχίσω να μιλάω για στόχους. Οι στόχοι είναι μπροστά μας και δεν χρειάζεται να τους λέμε συνέχεια. Μας περιμένει πολλή δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που περιμένει ο κόσμος, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχουν απαιτήσεις. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Έχουμε όρεξη, ξέρουμε τη δουλειά και μένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Για να πετύχει μια ομάδα χρειάζεται βοήθεια από όσους βρίσκονται γύρω της. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε επιτυχίες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Όμως με δουλειά όλα μπορούν να γίνουν. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη», τόνισε ο Γεωργιανός τεχνικός που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ερωτηθείς αν τον προβλημάτισε κάτι απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο προπονητή, αλλά τι θα κάνουμε τώρα. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα. Θα χρειαστούμε αρκετή δουλειά. Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και ο πρώτος στόχος είναι νωρίς, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, τώρα τελείωσε η σεζόν κι ακόμη κάποιοι παίκτες έχουν υποχρεώσεις. Ξέρω την ομάδα, σε ποιο περιβάλλον έχω βρεθεί και ξέρω πως η διοίκηση θα είναι δίπλα στην ομάδα σε οτιδήποτε χρειαστώ».

Για τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν, είπε: «Έχω δύο δικούς μου ανθρώπους που είναι μαζί μου εδώ και δέκα χρόνια, έναν βοηθό και γυμναστή. Θα μιλήσουμε για την ομάδα και θα δούμε».

Αναφορικά με τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας τόνισε: «Θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Ακόμη και οι μεγαλύτερες ομάδες, που έχουν τα πάντα, κάνουν ανανεώσεις κι εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News