Αθλητισμός

«Θέλουμε να δούμε τη γαλανόλευκη να κυματίζει στο Ρίο»

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Γιώργος Βαρβεράκης από το ξεκίνημα αυτής της Παραολυμπιακής χρονιάς για τα κορίτσια της ποδηλασίας ΑμεΑ, Αργυρώ Μηλάκη και Αδαμαντία Χαλκιαδάκη με τις διακρίσεις που σημείωσαν στα Παγκόσμια Κύπελλα της Νοτίου Αφρικής και του Βελγίου.

«Ήταν διερευνητικοί αγώνες για να δούμε τις δυνάμεις μας και είμαστε ικανοποιημένοι αφού έχουμε ανέβει επίπεδο. Οι συνθήκες και στα δύο κύπελλα ήταν δύσκολες όμως τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη ΤV ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που πλέον γνωρίζει τι θα συναντήσει η ελληνική αποστολή στο Ρίο  και προετοιμάζεται ανάλογα.

«Έχουμε δει όλες τις αντιπάλους, διαβάζουμε τα ατού τους και τη στρατηγική τους. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε και την εμπειρία του Λονδίνου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να δούμε τη γαλανόλευκη να κυματίζει. Τα κορίτσια έχουν δουλέψει πολύ και είναι στην ελίτ της παγκόσμιας ποδηλασίας».

 Τώρα η προετοιμασία αφορά στο τρίτο σκέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον αγώνα που θα γίνει στο Μπιλμπάο 15-17 Ιουλίου. «Φέραμε για πρώτη φορά την φανέλα του παγκοσμίου κυπέλλου στην Ελλάδα και θέλουμε να την κρατήσουμε. Θέλουμε στεφθούμε κυπελλούχοι κόσμου και αυτό θα επιδιώξουμε στην Ισπανία».

Σχόλια