default-image

«Πόλεμος» στην γυναικεία ομάδα των Χανίων!

Ποδόσφαιρο
«Πόλεμος» στην γυναικεία ομάδα των Χανίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναικεία ομάδα των Χανίων δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση των αθλητριών για διαμαρτυρία προς τη διοίκηση του σωματείου και αυτό το γεγονός φέρνει… πόλεμο στα Χανιά!

Η διοίκηση του ΑΟΧ κάνει λόγο για «ντροπιαστική αποχή» και εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγνώμη στον κόσμο των Χανίων και καλεί σε απολογία τις ενήλικες αθλήτριες, τον προπονητή Κυριάκο Γρηγοράκη ενώ καταγγέλει ως πρωταγωνίστριες στην εξέγερση τις αθλήτριες Πιτσή και Θωμαδάκη! Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά αναφέρει τα εξής:

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.ΧΑΝΙΑ με αφορμή τα θλιβερά συμβάντα ποδοσφαιριστριών του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ στους τελικούς αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε στην Χαλκίδα την 20/05/2016

Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τα συμβάντα πριν και κατά την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ από την Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος κ. Κυριακή Πολάκη.

Απεφασίσθη ομόφωνα όπως:

1. Ζητηθεί δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για το θλιβερό συμβάν, το οποίο έγινε εν αγνοία της Διοίκησης της ομάδος.

2. Να κληθούν σε απολογία με τις κατηγορίες της δυσφήμισης του αθλήματος όλες οι εμπλεκόμενες στην αποχή παίκτριες της ομάδος , εκτός των ανηλίκων.

3. Να κληθεί ενώπιων του Δ.Σ. ο προπονητής της γυναικείας ομάδας κ. Γρηγοράκης Κυριάκος προκειμένου να διευκρινίσει τα δημοσιεύματα που τον αφορούν και την απουσία του από την αποστολή.

4. Να κληθούν σε απολογία για προσβλητική συμπεριφορά και εξύβριση Μελών του Δ.Σ. οι παρόντες παίκτριες: Πιτσή Ευαγγελία και Θωμαδάκη Μαϊρα οι οποίες πρωταγωνίστησαν και στην εξέγερση.

Οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Εκ του Δ.Σ. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News