Αθλητισμός

ΕΠΣΗ για ΟΦΗ: «Αξιοπρέπεια, αξιοπιστία και περηφάνια»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον ΟΦΗ εξέδωσε η ΕΠΣΗ, επισημαίνοντας ότι «πέρα από την αγωνιστική επιτυχία, για εμάς στην ΕΠΣΗ έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία ότι ο ΟΦΗ επανάκτησε την χαμένη του αξιοπρέπεια, αξιοπιστία και περηφάνια». Αναλυτικά:


«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και την πανάξια άνοδό του στην Football League. O ΟΦΗ πλέον ξεκινά ένα καινούριο δρόμο και ευχόμαστε του χρόνου να αγωνίζεται στην κατηγορία που ανήκει, την Super League.
Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία, για εμάς στην ΕΠΣΗ έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία ότι ο ΟΦΗ επανάκτησε την χαμένη του αξιοπρέπεια, αξιοπιστία και περηφάνια! Ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκησή του, η οποία μέσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να υποστηρίξει ένα δύσκολο εγχείρημα με επιτυχή κατάληξη.
Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε τον φίλαθλο κόσμο όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά ολόκληρης της Κρήτης για την μεγαλειώδη και άψογη παρουσία του στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», παρουσία που είναι αντάξια του ονόματος του ΟΦΗ».

Σχόλια