default-image

"Προθέρμανση" ενόψει Φωστήρα στην μπουτίκ!

Ποδόσφαιρο
"Προθέρμανση" ενόψει Φωστήρα στην μπουτίκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζεστάθηκε περισσότερο σήμερα το κλίμα στον ΟΦΗ λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι με το Φωστήρα με την εκδήλωση που έγινε στη μπουτίκ της ομάδας.

Εκεί βρέθηκαν οι Αλέξης Περογαμβράκης, Κώστας Κιάσσος, Αγγελος Χαντί και Ανέστης Νάστος, υπογράφοντας δεκάδες αυτόγραφα και σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Η αισιοδοξία στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι μεγάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ και οι...ντόπες στους παίκτες του ΟΦΗ για τη νίκη και την άνοδο ήταν αρκετές. Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι εξαιρετικό αυτήν την εποχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου στο υψηλότερο επίπεδο της φετινής χρονιάς!

Σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Άγγελος Χαντί έστειλε σύνθημα νίκης στους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ να χαμογελάσει» ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κομο της ομάδας. Οπως είπε «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή. Ο κόσμος είναι η καλύτερη ντόπα για μας. Και αυτός αλλά και εμείς περιμένουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ηρθε η ώρα οι κόποι μας να ανταμοιφθούν, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό», ανέφερε ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος υπέγραψε...δεκάδες αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της κρητικής  ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News