default-image

Ράλλης: «Ευχόμαστε να σταθούμε τυχεροί για την άνοδο»

Μπάσκετ
Ράλλης: «Ευχόμαστε να σταθούμε τυχεροί για την άνοδο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Β’ Εθνικής κι έτσι θα διεκδικήσει την άνοδό του στην Α2 μέσα από τα μπαράζ κατάταξης ελπίζοντας ότι θα αδειάσουν τουλάχιστον δύο θέσεις στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή το Γ.Σ. Λάρισας στοχεύοντας στη νίκη που το διατηρεί στη δεύτερη θέση προτεραιότητας για την άνοδο.

Κάνοντας τον έως τώρα απολογισμό της ομάδας του ο Βασίλης Ράλλης τόνισε μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Ιλίου: «Είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι. Μας στοίχισε πάρα πολύ στην πορεία μας τον τελευταίο μήνα η ήττα από τον Εργοτέλη. Ιδίως στο ψυχολογικό κομμάτι, γι' αυτό έχουμε κάνει και τέτοιες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν είμαστε ομάδα που φτιάχτηκε για να παίξουμε τριάντα αγωνιστικές και να διεκδικούμε άνοδο. Εάν το ξέραμε, θα είχαμε φτιάξει διαφορετικά την ομάδα. Εάν το πρωτάθλημα τελείωνε στις 26 αγωνιστικές, θα ήμασταν πρωταθλητές. Ευτυχώς, τέλος καλό όλα καλά. Θα παίξουμε στα μπαράζ για τις θέσεις που θα αδειάσουν. Κάθε χρόνο αυτές οι ομάδες ανεβαίνουν κατηγορία, εύχομαι να είμαστε τυχεροί».

Για την έως τώρα πορεία, πάντως δηλώνει ότι «είμαι πάρα, πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι η καλύτερή μου χρονιά σαν προπονητής στην ομάδα και σαν κλίμα και σαν πορεία. Η ομάδα φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή, με μια μεγάλη βοήθεια από τις "Μινωικές Γραμμές". Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Γιάννη Βισκαδουράκη και τον Αλέξη Χριστοδούλου, που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά. Έχουν κάνει πολύ μεγάλη δουλειά και έχει φανεί».

Κουπίδης: «Μένει μία πικρία»

Ο Θέμης Κουπίδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όσους είναι στη διοίκηση, που μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε. Σίγουρα ήταν μια χρονιά με ανάμικτα συναισθήματα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί, όταν είσαι 25 αγωνιστικές πρώτος και βγαίνεις τρίτος από σπόντα και πας στα μπαράζ κατάταξης, δεν μπορείς να το πεις επιτυχία. Μένει μια πικρία...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News