default-image

Μετρούν αντίστροφα Ηράκλειο και Εργοτέλης

Μπάσκετ
Μετρούν αντίστροφα Ηράκλειο και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφουν από σήμερα οι ομάδες μπάσκετ του Ηρακλείου και του Εργοτέλη με σκοπό να τα δώσουν όλα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ώστε να πετύχουν το στόχο της ανόδου το πρώτο και της παραμονής ο δεύτερος.

Το Ηράκλειο αυτή τη στιγμή βρίσκεται τρίτο στο βαθμολογικό πίνακα, έχει χάσει κάθε ελπίδα για την πρωτιά και μοναδικός του στόχος είναι να κάνει το 2 στα δυο στις αγωνιστικές που απομένουν διεκδικώντας τη 2η θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου.

Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας και ολοκληρώνουν τη  χρονιά στα Δύο Αοράκια με αντίπαλο την Ένωση Ιλίου. Την ίδια ώρα ο δεύτερος Αμύντας παίζει με τον Ίκαρο Ν. Σμ. εντός και με τον Κρόνο Αγ. Δημ. εκτός. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη πέραν του αήττητου ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της ομάδας του Υμηττού για  να πάρει τη 2η θέση. Ενδεχομένως και η 3η θέση να οδηγήσει στην Α2, όμως αυτό θα το ξέρει το καλοκαίρι.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρά μόνο νίκες και έχει ουσιαστικά αγκαλιάσει την παραμονή του καθώς είναι έκτος από το τέλος, ενώ υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες. Τη δεδομένη στιγμή Προμηθέας, Ίκαρος Ν. Σμύρνης και Νίκη Αμαρουσίου έχουν ήδη υποβιβαστεί και μένει η τέταρτη ομάδα για να συμπληρωθεί το καρέ.

Η Ένωση Ιλίου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες έχοντας 38 βαθμούς την ίδια ώρα που ο Έσπερος έχει 39 και ο Εργοτέλης 40. Η μοναδική περίπτωση να… μπλέξουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι να χάσουν και τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Ιωνικός Ν. στο Λίντο και Κορωπί εκτός και παράλληλα η Ένωση Ιλίου να κερδίσει τόσο τη Νίκη Αμαρουσίου εντός όσο και το Ηράκλειο στα Δύο Αοράκια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2015-2016 (1ος ΟΜΙΛΟΣ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ

ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News