Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κώστας Κυπραίος του Μίνωα

Άλλη μια σπουδαία χρονιά για το σωματείο του Μίνωα στην πάλη και τον Κώστα Κυπραίο! Ο Κυπραίος κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Ελλάδος Ελληνορωμαϊκής πάλης  στα 120kg (διοργανώθηκε στην Πτολεμαίδα) και έδειξε και πάλι την αξία του.

Ο παλαιστής του Μίνωα παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την προετοιμασία του τον τελευταίο χρόνο (καθώς υπηρετούσε την θητεία του) αλλά και τους τραυματισμούς που είχε, κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ο αθλητής τώρα ρίχνει όλο το βάρος στην  προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι στο οποίο θα συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος και θα γίνει τέλος του Ιουνίου.

Ο προπονητής του Χριστόφορος Κων/νος δήλωσε: Η κορυφή στα Βαρέα κιλά της Ελλάδας ανήκει στην Κρήτη, ο  Κώστας έχει δουλέψει πολύ σκληρά στο παρελθόν και έχει επιτέλους την ευκαιρία για κάτι πιο μεγάλο. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2014 όπου και κατετάγη 4ος στους Μεσογειακούς της Σερβίας και τώρα στοχεύει σε κάτι μεγαλύτερο. Θέλω να πω ένα μπράβο στον Κώστα αλλά και στους άλλους πανελληνιονίκες του συλλόγου μας που δουλεύουν πολύ σκληρά και έχουν δημιουργήσει πλέον μια παράδοση με τις πολλές επιτυχίες τους.

Σχόλια