Αθλητισμός

Στην διάθεση του Νιόπλια ο Νάστος

Μειώθηκαν τα προβλήματα για το Νίκο Νιόπλια ενόψει Ηλυσιακού καθώς ο Ανέστης Νάστος προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στην προσεχή μάχη του ΟΦΗ.

Ο δυναμικός μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο μηρό στο παιχνίδι με τον Ιωνικό (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Κανονικά γυμνάζεται ο Πόποβιτς, ο οποίος επίσης είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, όπως και ο Κοιλιάρας που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Αντίθετα, ο Μηνάς Πίτσος και ο Βασίλης Σαχινίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Πίτσος έχει ένα χτύπημα στην κνήμη (από το παιχνίδι με τον Ιωνικό), ενώ η μαγνητική που έκανε ο Σαχινίδης έδειξε θλάση πρώτου βαθμού και έτσι και οι δυο ποδοσφαιριστές, θα ακολουθήσουν θεραπεία ώστε να είναι έτοιμοι στην αναμέτρηση με τους Τράχωνες μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι θα συνεχισεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (21/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σχόλια