Αθλητισμός

Εν αναμονή της άρσης ματαίωσης του κυπέλλου

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δρομολογηθούν τα όσα συμφωνήθηκαν την Τρίτη για την αποτροπή του Grexit. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η FIFA για την άρση της απόφασης ματαίωσης του Κυπέλλου, κάτι που είναι πλέον τυπική διαδικασία.

Ο Σταύρος Κοντονής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ως τώρα τήρηση των συμφωνηθέντων και μέσα στην μέρα αναμένεται να ενημερώσει την παγκόσμια ομοσπονδία για την απόφαση να επαναρχίσει το κύπελλο αν και είναι ακόμη ασαφές πως θα διεξαχθούν τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του θεσμού.

Ο υφυπουργός έχει πάρει την απόσυρση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη ματαίωση του Κυπέλλου, αλλά και το αίτημα της Ομοσπονδίας για επανέναρξη της διοργάνωσης, ενώ η FIFA έχει στείλει σε υφυπουργό και ΕΠΟ την επιστολή με τις δεσμεύσεις της.

Εν τω μεταξύ αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αναμένεται την επόμενη Τετάρτη στην Αθήνα για τον εναρμονισμό του καταστατικού της Ομοσπονδίας με τις διεθνείς επιταγές και βασικό μέλημα την Επιτροπή Δεοντολογίας και την κάθαρση που επιθυμεί στις τάξεις της ΕΠΟ η κυβέρνηση.

Σχόλια