Αθλητισμός

Αποκαλύψεις Βρέντζου για τη νέα διοίκηση του Εργοτέλη

 Για το όραμά του για τον νέο Εργοτέλη μίλησε στην εκπομπή Μικτή Ζώνη της ΚΡΗΤΗ TV, ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Βρέντζος. Ο κ. Βρέντζος αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές, αποκαλύπτοντας τα ονόματα τα οποία θα ήθελε να είναι μαζί του.

Αφού επανέλαβε ότι ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γρυσμπολάκης θα είναι ένας από τους 4 συγχρηματοδότες του Εργοτέλη, ανέφερε για το ψηφοδέλτιο: «Γίνονται ακόμα διεργασίες. Να ξεκινήσω από τον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη, τον οποίο θα ήθελα δίπλα μου αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Σίγουρα θα είναι στο Δ.Σ. ο Γιώργος Σουλτάτος, ο Μύρων Σχοιναράκης όπως και κάποια ιστορικά στελέχη όπως ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο Μιχάλης Σκεπάρνης, ο Σπύρος Δανδαρής αλλά και ένας εκπρόσωπος των Παλαιμάχων. Θα ήθελα να είναι στη διοίκηση οι Μάνος Παπαντωνάκης, Λευτέρης Καραταράκης, Γιώργος Κατρινάκης, Γιάννης Τζανιδάκης, Γιάννης Μπροκαλάκης, ενώ έχω κάνει πρόταση στους γνωστούς γιατρούς Γιάννη Ασλανίδη και Γιάννη Δατσέρη. Απαραίτητη είναι η παρουσία στον Εργοτέλη της οικογένειας Τζώρτζογλου, όπως και της οικογένειας Στειακάκη. Επίσης έχει γίνει συζήτηση με τον δικηγόρο Χριστόφορο Καπαρουνάκη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Νέας Κρήτης» παίζουν και τα ονόματα των κ.κ. Γεωργιλαδάκη, Αρχοντουλάκη και του δικηγόρου Σπύρου Βρέντζου.

Αναφορικά με την παρουσία του αδερφού του Γιάννη Βρέντζου στον Ολυμπιακό, είπε: «Με τον αδερφό μου δεν τα βρίσκουμε στα ποδοσφαιρικά. Εκείνος είναι Ολυμπιακός κι εγώ Εργοτελίτης και μετά ΑΕΚ! Κι ο πατέρας μου, κι ο αδερφός μου, μου λένε να μην ασχοληθώ με τον Εργοτέλη. Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου και να μην αναλάβω την ηγεσία του Εργοτέλη, για όλους τους ευνόητους λόγους, αλλά κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει».

Σχόλια