Αθλητισμός

ΟΦΗ: "Όλοι με εισιτήρια στο γήπεδο!"

Με απόφαση της, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ανακοίνωσε απόψε το βράδυ, ότι στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ με Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό και Φωστήρα, δεν θα ισχύσει δωρεάν είσοδος σε κανένα φίλαθλο της ομάδας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση «η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ συνεδρίασε την Πέμπτη (7/4) και ένα απο τα θέματα που την απασχόλησαν είναι το παιχνίδι της Κυριακής (4μμ) με την Τριγλία Ραφήνας στο Γεντί Κουλέ.

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, με Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό και Φωστήρα ΔΕΝ θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος, για κανένα.

Η ομάδα μας δίνει τα τρία πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς και σε αυτά και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας, πληρώνοντας το εισιτήριο τους.

Τα μηνύματα που έχουμε πάρει, είναι πραγματικά ελπιδοφόρα ότι στην αναμέτρηση της Κυριακής, το γήπεδο του ΟΦΗ θα είναι όπως πρέπει να είναι σε κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας μας.

Με κόσμο, δυνατή φωνή και σωστή συμπεριφορά, να δώσουμε όλοι μαζί την ώθηση στην ομάδα για μια ακόμη νίκη».

Με βάση την απόφαση αυτή δεν θα ισχύσει η δωρεάν είσοδο σε γυναίκες και παιδιά που υπήρχε σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ. Ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο να μπεί χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.

Η αναφορά αυτή βέβαια δεν αφορά στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, για τους οποίους δεν αλλάζει κάτι.

Tα εισιτήρια

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον την Τριγλία Ραφήνας, που θα γίνει την Κυριακή (10/4) στις 4μμ  στο Γεντί Κουλέ. Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ). Εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή, πριν το παιχνίδι στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα θα υπάρχει κιόσκι στα Λιοντάρια, απο το οποίο θα διατίθενται εισιτήρια του ΟΦΗ.

Σχόλια