Αθλητισμός

Ηρόδοτος: Σάββατο με Ρούβα, έφεση για Ζαφείρη

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ αλλά τη δεδομένη στιγμή, αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Ηρόδοτο!

Το μυαλό όλων βρίσκεται αποκλειστικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στα τρία βήματα που απομένουν, προκειμένου να φτάσουν στην κούπα και να εξαργυρώσουν το μπόνους που δίνεται και αποτελεί τον ένα και μοναδικό στόχο εξ' αρχής: Η άνοδος στην Γ' Εθνική. Κι αν στο πρωτάθλημα τα πάντα «στράβωσαν», υπάρχει ο δρόμος του Κυπέλλου, δύσκολος αλλά ανοιχτός, που μπορεί να τον οδηγήσει στην... Ιθάκη του.

Φάνηκε άλλωστε και μετά το χαμένο ντέρμπι με τον ΠΟΑ, όπου εξανεμίστηκαν οι ελπίδες στην Α1 ΕΠΣΗ, ότι τον Ηρόδοτο δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά το Κύπελλο. Και δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε με ψυχή και πάθος στην Επισκοπή αλλά στα ματς πρωταθλήματος με ΠΑΝΟΜ και Μινωική… το μυαλό ήταν αλλού. Ο Ηρόδοτος έχει πάντως να βγάλει ακόμα μία εγχώρια υποχρέωση, παίζοντας στην τελευταία αγωνιστική με τον Ρούβα. Ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, αλλά ήδη υπάρχει αίτημα στην ΕΠΣΗ για να γίνει Σάββατο (θα γίνει δεκτό εφόσον συναινεί ο Ρούβας), ώστε να κερδίσουν μία ημέρα πριν το ταξίδι της επόμενης εβδομάδας στη Ρόδο.

Ο Ηρόδοτος αγωνίζεται την Τετάρτη 13 Απριλίου κόντρα στον Ιάλυσο και στη Νέα Αλικαρνασσό έχει σημάνει ήδη συναγερμός. Μάλιστα, διοργανώνεται ήδη το ταξίδι, έχοντας κλείσει πτήση τσάρτερ για τη Ρόδο και καλώντας το φίλαθλο κόσμο να συμμετέχει στην εκδρομή, στηρίζοντάς την ομάδα σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει τα εξής: "Ενημερώνουμε όσους φίλους της ομάδας μας θέλουν να έρθουν για να υποστηρίξουν τον Ηρόδοτο στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο την Τετάρτη (13/4), ότι μπορούν να ταξιδέψουν μαζί με το τσάρτερ της ομάδας μας για τη Ρόδο, το οποίο θα αναχωρήσει την Τρίτη (12/4) στις 19:00 με επιστροφή την Τετάρτη (13/4) στις 22:00 με το κόστος μεταφοράς να είναι 150ευρώ (μαζί με τους φόρους). Για περαιτέρω πληροφορίες ή για να κλείσετε θέση παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6945252043 (κος Κωνσταντινίδης Γιάννης) μέχρι το Σάββατο (9/4) στις 12:00".


Έφεση για Ζαφείρη

Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι η τιμωρία του Αλέκου Ζαφείρη με έξι αγωνιστικές μετά το ντέρμπι με τον ΠΟΑ, έχοντας ήδη εκτίσει τις τρεις ενώ η τέταρτη θα είναι στο ματς με τον Ρούβα. Η διοίκηση του Ηροδότου έχει καταθέσει έφεση στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, προσδοκώντας ότι η ποινή θα μειωθεί και θα μπορεί να είναι κι εκείνος παρών στην Ρόδο!

Σχόλια