Αθλητισμός

Στις 11 Απριλίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. του συλλόγου στην συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη (31/3).

Η Τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάνειου αθλητικού κέντρου στις 5μμ. Η πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μετά από απόφαση του, αριθμός πρακτικού 60, καλεί τα τακτικά και ταμειακά ενήμερα Μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση όπως το καταστατικό ορίζει, άρθρο 5 παράγραφος Α, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στο Κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ΒΑΚ με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως :

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.2. Ανάγνωση του πρακτικού της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Ανάλυση του χρηματικού απολογισμού και έγκριση των παραπάνω
4. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες είτε για το Δ.Σ. είτε για την Ε.Ε. θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του Σωματείου, Ισάυρων 93 τρείς(3) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της Γ.Σ. και στο Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ..

Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής το Δ.Σ. ανακηρύσσει και ανακοινώνει τους υποψηφίους για το Δ.Σ. και την Ε.Ε.

Αν δεν υπάρξει απαρτία την παραπάνω ημερομηνία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως όπως το καταστατικό ορίζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ταμειακώς ενήμερα Μέλη είναι όσα καταβάλουν τις συνδρομές του τελευταίου εξαμήνου.

Εντολή Δ.Σ. ΟΦΗ

Ο Πρόεδρος

Δανδάλης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυριδάκης Παναγιώτης

Σχόλια