Αθλητισμός

Ένας προπονητής… πραγματικός καλλιτέχνης!

Μάνος Ζεϊμπέκης… Ένα όνομα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με παρουσία κατά το παρελθόν ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής σε Αναγέννηση Δυτ. Προαστίων, Ηρακλή Νιπιδιτού, Ακαδημίες ΟΦΗ και τώρα στις Ακαδημίες της ΑΕ Κρήτης.

Ένα όνομα όμως που κουβαλάει και μια μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία, καθώς από πολύ μικρός ο Μάνος Ζεϊμπέκης έχει ασχοληθεί με την ηθοποιία, την συγγραφή θεατρικών έργων και την σκηνοθεσία!

Μάλιστα σε λίγες ημέρες ανεβαίνει στο «Θέατρο Κρήτης» (Πάρκο Θεοτοκόπουλου, πίσω από τον ΟΤΕ), το έργο «Κακό πράγμα οι γυναίκες (πυρ, γυνή… για κέρατο)», το οποίο έγραψε το 2006 και επίσης το έχει σκηνοθετήσει αλλά και συμμετέχει κιόλας. Είναι μια κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων και σίγουρα για τους θεατρόφιλους είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια δυνατή παράσταση με κρητικούς ηθοποιούς!

Να σημειώσουμε ακόμα ότι ο Μάνος Ζεϊμπέκης έχει συμμετάσχει το παρελθόν σε πολλές γνωστές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως «El Greco», «Πρώτη φορά νονός» και «Το Νησί».

Σχόλια