Αθλητισμός

Παπαματθαιάκης: "Αυτό τον ΟΦΗ ονειρεύονται οι φίλοι του"

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ για τον ΟΦΗ επισήμανε πλέον είναι η ομάδα που ονειρεύονται οι φίλοι του.

Αναλυτικά:«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ήταν αντάξια του ονόματος του ΟΦΗ. Είχα ανάμικτα και αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα για το παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της ανωτερότητας του αντιπάλου. Ήταν μια δίκαιη και εύκολη νίκη για τον αντίπαλο μας που δεν παρουσιάζει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι ή στον πρώτο γύρο. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό είναι καθαρά θέμα προπονητών. Δεν είχαμε την ευκαιρία να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ο ΟΦΗ δεν μας άφησε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε απλά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι για μας με τον Αστέρα στη Βάρη. Θέλαμε να προφυλάξουμε με τις αλλαγές ορισμένα παιδιά που ήταν στο όριο των καρτών. Εύχομαι ολόψυχα στον ΟΦΗ να είναι ο πρωταθλητής. Δεν συγκρίνεται με καμία ομάδα της κατηγορίας».

Για τις διαφορές που παρουσιάζει ο ΟΦΗ σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Τόσο στον πρώτο γύρο όσο και το προηγούμενο καλοκαίρι αντιμετωπίσαμε μια αργή ομάδα, χωρίς κυκλοφορία. Τώρα βλέπουμε μια ομάδα γρήγορη, με εναλλαγές στο παιχνίδι της. Αυτός είναι ο ΟΦΗ που ονειρεύονται οι φίλοι του».

Σε ότι αφορά τη «μάχη» της ανόδου σχολίασε ερωτηθείς: «Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ότι και να συμβεί θεωρώ ότι δύσκολα ο ΟΦΗ θα πάει με προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έναντι του Φωστήρα την τελευταία αγωνιστική».

Τέλος, για την προσπάθεια της ομάδας να «κλειδώσει» και μαθηματικά το στόχο της ανόδου ανέφερε: «Το διπλό της Βάρης επί του Εθνικού μπέρδεψε τα πράγματα. Εξακολουθούμε να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρας μας όμως θα είμαστε βλάκες αν επαναπαυτούμε σ' αυτό. Μπορούμε να τελειώσουμε με την παραμονή στο επόμενο παιχνίδι».

Σχόλια