default-image

Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Ποδόσφαιρο
Δίωξη στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απολογία κλήθηκε εκ νέου ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που πέταξε οπαδός του στον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο Ολυμπιακός είχε αρχικά τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και πρόστιμο 50.000 ευρώ, όμως η ποινή του μειώθηκε καθώς ο αθλητικός δικαστής, Σπυρίδων Καποδίστριας, είχε στηρίξει την τιμωρία στο βίντεο του αγώνα και όχι στο φύλλο  αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή που δεν ανέφεραν κάτι για το περιστατικό.

Τελικά η υπόθεση προωθήθηκε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα μια και είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να ασκήσει δίωξη με βάση το βίντεο, όπως αναφέρει το άρθρο 35 του πειθαρχικού κώδικα.

Έτσι, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη στον Ολυμπιακό, ο οποίος κινδυνεύει με πρόστιμο και τιμωρία της έδρας του από μία έως δύο αγωνιστικές…

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρηθούν να αναγκαστούν να δώσουν το παιχνίδι με την Καλλονή στην αυλαία του πρωταθλήματος χωρίς κόσμο κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να σχεδιάσει νέα φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News