Αθλητισμός

Πάτας: Σεβόμαστε, δε φοβόμαστε τον ΟΦΗ

Πανέτοιμος για το ματς με τον ΟΦΗ δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής, Νίκος Πάτας, ο οποίος τόνισε ότι σέβεται την ηρακλειώτικη ομάδα, όμως δε τη φοβάται.

Ο 21χρονος υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής της Επισκοπής μίλησε στο επίσημο σάιτ της Επισκοπής τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχει μακρά ιστορία, ωστόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν αύριο για την ιστορία της ομάδας τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Πάτας:

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα αν και δεν χρειάζεται να συζητάμε ποιό είναι το μέγεθός του. Ξέρουμε την ιστορία του ξέρουμε τί βάρος κουβαλάει αυτή η φανέλα αλλά και 'μεις έχουμε τα δικά μας ιδανικά στην Επισκοπή και φυσικά αύριο γράφεται και η δική της ιστορία.

Σεβόμαστε λοιπόν τον ΟΦΗ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κοιτάξουμε αυτό το ματς σαν γιορτή αλλά και σαν έναν τελικό γιατί είναι πολύ σημαντικό με μια νίκη, να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Τέτοια παιχνίδια μας δίνουν κίνητρο και ψυχολογία.

Φυσικά κι ο ΟΦΗ από τη δική του μεριά, αν κερδίσει, «κλείνει» την άνοδο, οπότε όλοι μας, θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη πιστεύω ότι θα κερδίσει», κατέληξε.

Σχόλια