Αθλητισμός

Ανεβάζουν τους τόνους οι "αιώνιοι"

Μια ημέρα πριν το ντέρμπι και το κλίμα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι τεταμένο με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Μετά την τοποθέτηση του Ολυμπιακού ότι φοβάται προβοκάτσια στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο για ανικανότητα των ερυθρόλευκων να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως ανέφεραν οι πράσινοι: «Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη. Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις.».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε αναπάντητη από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι τη σχολίασαν, κάνοντας λόγο για μια προσπάθεια για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα πριν το ντέρμπι. «Είναι φανερή η προσπάθεια και η εμμονή του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

Σχόλια