Αθλητισμός

Μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ, σήμερα (15:00) με Ιάλυσο

Στο δρόμο των νικών, που έχει χαράξει από το ξεκίνημα του πρώτου γύρου, θέλει να συνεχίσει να βαδίζει ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι τον Ιάλυσο για την 21η αγωνιστική και μοναδικός στόχος είναι το "τρίποντο", στην αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την "ΚΡΗΤΗ TV".

Στο... καυτό "Γεντί Κουλέ" το ζητούμενο είναι ένα, ώστε σύντομα να γίνει η... προσπέραση προς την κορυφή. Στις τάξεις της ομάδας του Νίκου Νιόπλια επικρατεί αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ κινούνται στο γνωστό... δίπολο. Αποτέλεσμα και καλό ποδόσφαιρο είναι... συγκοινωνούντα δοχεία για τους "ασπρόμαυρους", που θέλουν να φτάσουν στα γνωστά τους στάνταρ, σε ό,τι αφορά την απόδοση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση, ενώ είναι πρώτη φορά που δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, αν και κάποιοι παίκτες είναι ανέτοιμοι (προέρχονται από τραυματισμό).

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν άνοιξε τα... χαρτιά του όλη την εβδομάδα, για το αρχικό σχήμα που σκέφτεται, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δε θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Έτσι, αν επιλεγεί 11άδα... Κρουσώνα θα αποτελείται από τους Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Φαζό, Κώτσιο, Κοιλιάρα, Νάστο, Φραγκουλάκη, Χαντί, Πόποβιτς, Καλέ και Περογαμβράκη. Στην πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες... εκπλήξεις, Γουόρντεν, Μπουρσέλης και Πίτσος ίσως διεκδικούν μια θέση.

Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Κώτσιος, Κιάσσος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Σαχινίδης, Μπολάκης, Χαντί, Κοιλιάρας, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Μαρτσάκης και Ραπτάκης.

Εκτός έμειναν οι τερματοφύλακες Βλάχος και Γιαννόπουλος, οι ανέτοιμοι Πατηνιώτης, Γκούμας και Φαμπίνιο, αλλά και οι νεαροί Τουγλής και Σακλαμάκης.

Σήμερα πριν το ματς, η αποστολή του ΟΦΗ θα γευματίσει στο ξενοδοχείο "Galaxy" και αμέσως μετά θα μεταβεί στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Διαμαντόπουλος από το Σύνδεσμο Αρκαδίας.

Σχόλια