Αθλητισμός

Τον Απρίλιο η δίκη "Μπέος εναντίον Τζώρτζογλου"

 Αχιλλέας Mπέος εναντίον Νίκου Τζώρτζογλου, πράξη τρίτη! Η κόντρα τους από τον Ιούνιο του 2011 μπαίνει στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η δικάσιμος ορίστηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με κλητήριο θέσπισμα, που παρέλαβε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, τον καλεί να παραστεί την παραπάνω ημερομηνία αυτοπροσώπως να δικαστεί από το Θ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, από μήνυση του Αχιλλέα για «συκοφαντική δυσφήμηση».

Όλα αυτά, με αφορμή όσα είχε καταμαρτυρήσει ο Νίκος Τζώρτζογλου στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ το 2011, που το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο βρισκόταν ξανά σε έξαρση, με τη γνωστή ιστορία των φακέλων της UEFA, που είχε φέρει στη Βουλή ο βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, Κώστας Πλεύρης. Η δεύτερη πράξη είχε παιχτεί δύο χρόνια αργότερα, όταν ο Αχιλλέας Μπέος είχε προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά του προέδρου της ΕΠΣΗ, ζητώντας του 50.000 ευρώ!

Ουσιαστικά κατηγορεί τον Νίκο Τζώρτζογλου για όσα είχε πει ενώπιον όλων στη γ.σ. της ΕΠΟ, όπως τα εξής: «Όταν μίλησα πέρυσι για φακέλους με περίμενε ο Α.Μ. (αυτού μεγαλειότητα ο Αχιλλέας Μπέος) με 4 μπράβους, μου επιτέθηκε και εσείς μιλάτε για απειλές. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ, τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω πίσω. Επειδή η ΕΠΟ του επιτρέπει να μπαίνει η αυτού μεγαλειότητα. Αυτός ο ίδιος ο κύριος δεν ξέρετε τι κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρετε τι κάνει σε ποδοσφαιριστές, στον Παναθηναϊκό δεν τους είπε "σας γ...σα και θα σας ξαναγ...σω", και αυτόν τον άνθρωπο το 50% των ομάδων της Σούπερ Λίγκας τού λένε ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και πήγαινε τώρα και στην ΕΠΟ. Αυτή είναι η αλήθεια».

Μετά την γνωστοποίηση της μήνυσης και της αγωγής Μπέου, ο Νίκος Τζώρτζογλου είχε δηλώσει στη «Ν.Κ.»: «Το να με κατηγορεί και να με μηνύει ο Αχιλλέας Μπέος και να μου ζητάει και 50.000 ευρώ για ηθική βλάβη που του προξένησα, για μέσα δεν αποτελεί ούτε "κατηγορία", ούτε "μομφή". Αντίθετα αποτελεί παράσημο παραγοντικού ήθους και τίτλο τιμής».

Σχόλια