Αθλητισμός

Μάχη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη Super League!

Μεγάλη ένταση επικρατεί στη συνεδρίαση της Super League με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να απειλούν με αποχώρηση, ενώ στον... καβγά μπήκε στη συνέχεια και ο Μελισσανίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά των Πειραιωτών αποφάσισε να αποχωρήσει όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε προς τον κ. Γιαννίκο: «Εσύ είσαι υπάλληλος και δεν θα μου μιλάς. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εσύ είσαι υπάλληλος»!

Στην παρέμβαση Θεοδωρίδη «εγώ να μιλάω; Γιατί εγώ είμαι αντιπρόεδρος», ο κ. Σαββίδης τόνισε πως «Όχι εσύ μπορείς. Δεν είσαι υπάλληλος αλλά δεν είσαι και ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες».  

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Τι δουλειά έχουν εδώ μέσα οι δούλοι και οι Φιλιπινέζες; Να φύγουν από εδώ!», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, προκαλώντας με τη σειρά του έντονες αντιδράσεις στους «ερυθρόλευκους»!

Μάλιστα άμεσα ο κ. Καραπαπάς ακούγοντας τα λεγόμενα του Μελισσανίδη τόνισε πως «αυτά τα πράγματα είναι ντροπή να λέγονται», ενώ από την δική του πλευρά ο κ. Γιαννίκος τόνισε πως «εγώ έχω εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό σε διεθνή φόρουμ».

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε σφοδρή επίθεση και στον Μποροβήλο, χαρακτηρίζοντάς τον "υπόδικο": "Δεν μπορεί ο κύριος Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Ο πρώτος που πλήττεται είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που δεν το είχατε σκεφτεί όταν φτάνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί".

Ακολούθησε μετωπική επίθεση της πλευράς του Ηρακλή προς τον Ολυμπιακό, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει έντονη λογομαχία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη. Οι δύο άνδρες πήγαν να έρθουν στα χέρια και μπήκαν στη μέση οι κ.κ. Σπανός και Κομπότης και συγκράτησαν τον Παπαθανασάκη και τον πήγαν μακριά από τον Θεοδωρίδη.

Σχόλια