Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Πιστεύω στην άνοδο"

Ο Νίκος Νιόπλιας κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς ζητούμενο για τον ΟΦΗ είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στόχος είναι το απόλυτο και ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα, βγάζοντας στο γήπεδο τον... αέρα του νικητή.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας ότι προλαβαίνουν για την άνοδο και είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Πιστεύω πως προλαβαίνουμε την άνοδο. Αν δεν το πίστευα πρώτος εγώ, τι θα έλεγα, τι θα πω στους παίκτες μου; Πάνω απ' όλα πιστεύουμε πως προλαβαίνουμε την άνοδο, γιατί ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Είμαστε έξι πόντους πίσω, αλλά έχουμε το βασικό αντίπαλο στην έδρα μας. Είμαι στον ΟΦΗ, γιατί πέραν της αγάπης μου για το σωματείο, ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ' Εθνικής, αλλά για τη μεγάλη κατηγορία».

Ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ότι «έχω δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο και έχω ανταμειφθεί. Όταν δε θα μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο μου, τότε αποχωρώ. Ουσιαστικά... πεθαίνω με τις ιδέες μου».

Μίλησε ακόμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πορεία των ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, που εξελίχθηκε σε... μονόλογο του Ολυμπιακού.

Σχόλια