Αθλητισμός

Διοικούσα ΟΦΗ: «Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας «για τη δυναμική τους παρουσία στην Κηφισιά, αλλά και την συμπαράσταση τους στον προπονητή και τους παίκτες στα 90 λεπτά του αγώνα».

Ο ΟΦΗ στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση εκτός έδρας (0-3) και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, έδειξε ότι αυτή τη στιγμή, είναι πολύ δυνατός και στα τελευταία 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος θα κυνηγήσει το απόλυτο. «Η εικόνα της ομάδας μας στο παιχνίδι, μας δίνει δύναμη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Δυναμική και συντεταγμένη όμως ήταν και η διοικητική παρουσία του ΟΦΗ στην Κηφισιά. Στο «Ζηρίνειο» βρέθηκαν εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ ο πρόεδρος Αντίπας Σηφάκης, με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη (μαζί παρακολούθησαν όλο τον αγώνα), ο Παντελής Σαπουνάκης που είδε το παιχνίδι μαζί με τους οπαδούς του ΟΦΗ στην εξέδρα που παραχώρησε η ομάδα της Κηφισιάς, όπως και ο Γιάννης Τσακαλάκης.

Στην Κηφισιά, βρέθηκαν ακόμη ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης, ο οποίος μένει στην Αθήνα και δεν χάνει αγώνα της κρητικής ομάδας στην πρωτεύουσα, ενώ κοντά στον ΟΦΗ βρέθηκαν ο εκ των συνοδών της αποστολής Δημήτρης Αποστολάκης και ο Νίκος Ανδρεαδάκης που είναι και αυτός κοντά στην Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, o πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, με τη σύζυγο του, παρακολουθούν το παιχνίδι με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Σχόλια