Αθλητισμός

ΑΕΚ: Βρετανικό ΜΜΕ στα Σπάτα-δήλωση Μελισσανίδη για το ντέρμπι

Το βρετανικό κανάλι Skysports ταξίδεψε στην Αθήνα για την ΑΕΚ και ετοιμάζει αφιέρωμα για την ομάδα και τον προπονητή της Γκουστάβο Πογέτ...

Εντωμεταξυ με γραπτή του δήλωση ο κ. Μελισσανίδης απάντησε για τα οσα γράφτηκαν αναφορικά με την παρουσία του στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιο μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

Σχόλια