Αθλητισμός

ΣΕΓΑΣ: Βράσευσε την Περιφέρεια για την προσφορά της στον αθλητισμό

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκη για την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Περιφέρεια.

Την Περιφέρεια Κρήτης βράβευσε ο ΣΕΓΑΣ την για την καθοριστική συμβολή της στην άρτια διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο τον περασμένο Ιούνιο όπου η εθνική μας κατάφερε να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, βράβευσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, ο όποιος παρέλαβε τα βραβεία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μ. Μερκούρη στο ΣΕΦ.

Ο ΣΕΓΑΣ στην ίδια εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου του κ. Κώστα Παναγόπουλου, τίμησε όλους εκείνους που διακρίθηκαν στις κορυφαίες διοργανώσεις το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ, τα Ευρωπαϊκά Νέων και Ε/Ν, αλλά και τους αθλητές που βρέθηκαν στην τριάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες βραβεύτηκαν και οι προπονητές που πρόσφεραν για δεκαετίες τις υπηρεσίες τους, εκπρόσωποι σωματείων, αλλά και φορείς που στήριξαν και στηρίζουν τον ελληνικό στίβο στην Περιφέρεια και με τη δράση τους δίνουν τη δυνατότητα στην ομοσπονδία να υλοποιεί τους στόχους της.

Σχόλια