Αθλητισμός

Νίκη στα χαρτιά για τον Εργοτέλη με Προμηθέα

Ακούραστα θα πάρει τους βαθμούς της νίκης ο Εργοτέλης στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Χαλανδρίου για τη 18η αγωνιστική της Β' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η αθηναϊκή ομάδα ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι δε θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ως εκ τούτου η αναμέτρηση κατακυρώνεται άνευ αγώνα με σκορ 20-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου στον αγώνα ΓΣ Εργοτέλης - ΓΣ Προμηθέας Χαλ., της 14/02/2016 για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Εργοτέλης με σκορ 20 - 0.

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών το Σωματείο ΓΣ Προμηθέας Χαλ. εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017 (άρθρο 7)».

Σχόλια