Αθλητισμός

Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού κατά Κοντονή

Ο «πόλεμος» Κοντονή – Παναθηναϊκού έχει «φουντώσει» και κάθε ώρα που περνάει παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού να καλέσει τα μέλη του ΔΣ της Super League στο Υπουργείο, για να γίνει εκεί το συμβούλιο, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για παρωδία, που «αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί» και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει το «παρών».

Η ανακοίνωση

"Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής κάλεσε μέσω του κατηγορούμενου για στημένους αγώνες, κ. Μποροβήλο τους εκπροσώπους των Π.Α.Ε. να συνεδριάσουν στο Υπουργείο του για θέματα ρουτίνας του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League! Άγνωστο για ποιο λόγο θεώρησε ότι δεν αρμόζει σε αυτόν να προσέλθει στα γραφεία του Συνεταιρισμού, όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει. Και μάλιστα όλα αυτά δίχως να ζητηθεί καν η άποψη των μελών του Συνεταιρισμού, τα οποία ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης και αφού πλέον όλα τα είχαν συμφωνήσει οι δύο τους.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει εντελώς και αγγίζει τα όρια γελοίου και τραγικού μαζί.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να δώσει το «παρών» σε αυτήν την παρωδία, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει παγκοσμίως.

Καταγγέλλουμε την πρωτάκουστη ενέργεια του κ. Κοντονή και του ποινικά διωκόμενου συνομιλητή του, κ. Μποροβήλου. Ο κ. Υφυπουργός, κατά τα άλλα, κόπτεται μόνο για το μέγεθος της σκληρότητας των ποινών που επιβάλει διαρκώς και μόνον στον Παναθηναϊκό."

Σχόλια