Αθλητισμός

Πλάνο αντίδρασης από τον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα έχει εκπροσώπηση στη συνεδρίαση της ΔΕΑΒ, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί τιμωρία των «πρασίνων» από την πολιτεία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το «παρών» στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας την Τρίτη αναμένεται να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Η εν λόγω επιτροπή θα εισηγηθεί την επιβολή επιπλέον προστίμου στους «πράσινους» για τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ. Υπενθυμίζεται πως βάσει του νέου νόμου, ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής έχει δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει και πάλι να αποδείξει πως ο διαιτητής Παπάς δεν είχε λόγο να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή του ματς.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αποφασίσει τον τρόπο που θα αντιδράσει μετά και την απόρριψη της έφεσης που είχε κατατεθεί. Θεωρείται δεδομένο πως θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί προσεχώς (ίσως πριν από κάποιο ματς στη Λεωφόρο), ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να κάνει ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, καθώς θεωρεί πως Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Κοντονής φέρουν σημαντικές ευθύνες και δεν έχουν επιτελέσει το καθήκον τους.

Σχόλια