Αθλητισμός

Εκτός Κυπέλλου οριστικά η Ρεάλ Μαδρίτης

Οριστικά και αμετάκλητα η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα διεκδικήσει το φετινό Copa Del Rey καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει μετά τον αποκλεισμό της από τη διοργανώτρια αρχή.

Την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αποκλεισμό της από το Copa Del Rey απέρριψε η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντένις Τσερίσεφ.

Ο Ρώσος χαφ είχε αγωνιστεί ως βασικός στη νίκη κόντρα στην Κάντιθ και μάλιστα είχε σκοράρει, ωστόσο ο νεαρός ήταν τιμωρημένος από τη θητεία του με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Η υπερασπιστική γραμμή των Μαδριλένων στηρίχθηκε στο γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την ύπαρξη της εν λόγω τιμωρίας και έτσι δεν είχαν ευθύνη για το λάθος.

Παρ' όλα αυτά, η επιτροπή εφέσεων δεν πείστηκε ιδιαίτερα και απέκλεισε οριστικά τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη συνέχεια του θεσμού, όπως ανακοίνωσε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομοσπονδίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ελπίζει σε ανατροπή της απόφασης μόνο μέσω του CAS, αλλά σε καμία περίπτωση οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Σχόλια