default-image

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Παναιτωλικός και Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Μοιράστηκαν τους βαθμούς Παναιτωλικός και Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι Παναιτωλικός-Ατρόμητος παρότι οι γηπεδούχοι έχασαν ένα μεγάλο αριθμό ευκαιριών.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ πιο καλά από τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι, ήταν αρκετά καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4' , όταν ο Μπαστάκος σέρβιρε στον Λημνιό που είχε φάτσα το τέρμα, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη. Στο 18' ο Ναπολεόνι νικήθηκε από τον Κυριακίδη σε τετ-α-τετ και πήρε το κόρνερ. Από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά πήρε μπρος και η ομάδα του Αγρινίου και το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη νευρικότητα που έδειξαν οι παίκτες τους στιες τελικές τους.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περιστερίου ήταν πολύ καλύτερη, έχασε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, με τον Μπρίτο να είναι μέσα στις περισσότερες απ' αυτές. Από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανές ότι ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν αγχωμένος και τις τελείωνε είτε βιαστικά, είτε άτσαλα με το αποτέλεσμα να είναι ίδιο.

Τελικά, κατάφερε να στείλει την μπάλα στ δίχτυα στο 65'. Ο Μπρίτο ελίχθηκε ωραία, παίρνοντας αρχικά την μπάλα κοντά στην σέντρα και στη συνέχεια ξεμαρκαρίστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο και αυτή τη φορά πλάσαρε ωραία τον Γκορμπούνοφ. Η χαρά κράτησε για λίγο, καθώς ο ύστερα από προσπάθεια του Κάπελ και κόντρα, η μπάλα έφθασε στον Βιγιαφάνες που νίκησε τον Γκορμπούνοφ από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.

Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο να γίνεται από μοιραίος… ωραίος και το ανάποδο, καθώς σπατάλησε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες επηρεασμένος από τις προηγούμενες. Μάλιστα, λίγο έλειψε να πάρει το ματς ο Παναιτωλικός, αλλά ο Κάπελ δεν ολοκλήρωσε ανεπιτυχώς τη φάση στο τετ-α-τετ με τον Γκορμπούνοφ στο 85ο λεπτό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72' Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78' Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας):  Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News