default-image

Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά για να πάρει θέση σχετικά με τα δημοσίευματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία υπήρξε επικοινωνία με τον Σταύρο Κοντονή το δίωρο μέχρι και την οριστική απόφαση της μη διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (21/11) στη Λεωφόρο.

Μετά και τις αποφάσεις για την παραμονή του Γιάννη Αλαφούζου στην προεδρία, της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το ειρηνικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (25/11) έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», οι «πράσινοι» ζητούν μέσω της δεύτερης χρονικά ανακοίνωσης τους την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλίων που έλαβαν εκείνη την ώρα χώρα.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ για ακόμα μία φορά επιρρίπτουν ευθύνες στον διαιτητή Ανδρέα Παππά για την «παντελώς λανθασμένη» απόφασή του να αναβάλει το παιχνίδι. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε γνώση ότι σε μερίδα ΜΜΕ κατεγράφη ως ρεπορτάζ ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής επικοινωνούσε κατά το κρίσιμο δίωρο (18.15-20.15) των διαδραματιζομένων στο γήπεδο της Λεωφόρου την 21η Νοεμβρίου με ανθρώπους και του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορηματικά ανακοινώνουμε ότι ουδείς από τον Παναθηναϊκό είχε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Κοντονή. Ως εκ τούτου εάν αρνηθούν τα δημοσιεύματα, απευθύνουμε το ερώτημα «ποιοι τελικά συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;» και ζητούμε να διαταχθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διεξαχθεί έρευνα των συνομιλιών που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο δίωρο και οι οποίες οδήγησαν στην παντελώς λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει τη διεξαγωγή του αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News