Αθλητισμός

Σκίμπε: «Αύριο θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα»

Με μεγάλη σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στην Εθνική το αυριανό φιλικό κόντρα στην Τουρκία, όπως επισήμανε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την προπόνηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον αυριανό αντίπαλο της «γαλανόλευκης» για την πρόκριση στο Euro, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται δουλειά ώστε να καταφέρει να πάρει ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για το τέλος, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι του έκαναν ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στην Εσκίσεχιρ, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε τις σεζόν 2011 και 2015, ο 50χρονος δεν θέλησε να απαντήσει κι αυτό δεν τους άρεσε.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία και πλέον ως προπονητής της Ελλάδας. Η Τουρκία θα βρίσκεται στην Γαλλία και θα ήθελα να την συγχαρώ. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα-πέντε ματς που έδωσε. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με χαρά το ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ο τέταρτος προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από τα χαμηλά. Όπως έκανε και η Τουρκία».

Για την κατάσταση στην Εσκίσεχιρ: «Πλέον δεν με αφορά η Εσκίσεχιρ. Είμαι προπονητής στην εθνικής Ελλάδας. Θα ήθελα να απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για το αυριανό ματς και όχι για άλλες ομάδες».

Σχόλια