Αθλητισμός

Τώρα... τρέχει ο ΟΦΗ

Τα πράγματα για τον ΟΦΗ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Γ' Εθνικής δεν έχουν κυλήσει όπως θα περίμεναν όταν η ομάδα έμπαινε στο μαραθώνιο ενός άγνωστου γι' αυτής πρωταθλήματος.

Από τους 18 βαθμούς που θα έπρεπε να έχει στο ταμείο του, ήδη έχουν χαθεί οι επτά (ήττα από Εθνικό, ισοπαλίες με Ηράκλειο και Ιάλυσο) και με την «θηλιά» του -6 να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, τα πράγματα έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται πολύ πιεστικά. Πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, προκειμένου ο ΟΦΗ να καταφέρει να ανακάμψει και να πλησιάσει τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλύτερα, όπως είναι ο Ιάλυσος και ο Φωστήρας, που μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στόχος είναι για τον ΟΦΗ να χτίσει ένα δυνατό σερί στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την τετράδα αγώνων που ακολουθεί και είναι όλα επί κρητικού εδάφους.

Τα δύο επόμενα ματς με Επισκοπή και Αστέρα Βάρης είναι στο «Γεντί Κουλέ», ακολουθεί το εκτός έδρας αλλά… εντός Κρήτης με Ερμή Ζωνιανών και η τετράδα κλείνει με τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ηράκλειο. Οι 12 αυτοί βαθμοί είναι απαραίτητοι για τον ΟΦΗ και γι' αυτό αν χαθεί… έστω και μισός, θα είναι απώλεια άνευ προηγουμένου. Έτσι λοιπόν στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο βλέπουν μπροστά και αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ένα ματς που σίγουρα υπήρξε προβληματισμός για την εικόνα του ΟΦΗ αλλά σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Σχόλια