default-image

Έχασε ο Εργοτέλης από τον Πανιώνιο 70-54 για το εξ΄ αναβολής της Β΄εθνικής

Μπάσκετ
Έχασε ο Εργοτέλης από τον Πανιώνιο 70-54 για το εξ΄ αναβολής της Β΄εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όπλο την εξαιρετική του άμυνα ο Πανιώνιος έφτασε τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καταβάλλοντας την αντίσταση του μαχητικού Εργοτέλη στο κλειστό της οδού Αρτάκης με 70-54, σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.

Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, και μετά το αρχικό 2-0 του Τσιάκου, έτρεξε ένα σερί 0-9 και προηγήθηκε με 2-9, με τον Πετράκη να οργανώνει άψογα την ομάδα της Κρήτης. Η ομάδα του Γιώργο Μακράκη προηγήθηκε με 13-20 στο 18', με τον Πετράκη να αποσύρεται, και τον Πανιώνιο με ένα γρήγορο 4-0, δια χειρός Κόκκαλη (photo) να μειώνει σε 17-20, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο δεκάλεπτο.

Από εκεί και πέρα με δυο τρίποντα του Παπαρέγκα και ένα του Μίχαλου οι «κυανέρυθροι» προσπέρασαν με 30-20 στο 16' τρέχοντας ένα συνολικό 17-0, και κρατώντας για πάνω από 12 λεπτά χωρίς καλάθι εντός παιδιάς τον Εργοτέλη, που σκόραρε με τρίποντο του Καραλή, για το 30-26 στα 56'' πριν το τέλος του ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με το ίδιο σκορ.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που με την σειρά του έμεινε χωρίς σκορ για λίγο παραπάνω από έξι λεπτά, με τον Ζώρζο να σκοράρει με τρίποντο για το 33-28, με τον Τσερκιτζόγλου με τρίποντο να μειώνει σε 33-31. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κώστα Σορώτο, έπαιξε υποδειγματική άμυνα, δέχθηκε 34 πόντους σε 30 λεπτά, και έφτασε με άνεση στο τελικό 70-54, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, από τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Αρτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News