Αθλητισμός

Στο ξενοδοχείο του ΟΦΗ ο Κάβουρας

Ένας φίλος από τα… παλιά επισκέφθηκε την αποστολή του ΟΦΗ, τη παραμονή του αγώνα με την ΑΕ Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον τον Δήμο Κάβουρα, επιθετικό του ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ο Κάβουρας μόλις είδε ποδοσφαιριστές με τις φανέλες του ΟΦΗ, αμέσως έσπευσε να βρει τα μέλη της αποστολής, ενώ μόλις είδε τον Γιώργο Βλαστό και το μασέρ της ομάδας Λεωνίδα Σακούτη, τους αγκάλιασε. Κάβουρας και Βλαστός υπήρξαν συμπαίκτες στον ΟΦΗ εκείνης της εποχής (1989-91) και είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα και να θυμηθούν τα παλιά. Ο Δημοσθένης Κάβουρας είναι σήμερα προπονητής στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κορασίδων, η οποία επίσης έμενε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε ο ΟΦΗ. Ο Δημοσθένης Κάβουρας (ο ΟΦΗ εκείνη την εποχή είχε και το Νίκο Καραβίδα), έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την σημερινή κατάσταση στον ΟΦΗ και ευχήθηκε στον Γιώργο Βλαστό και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η κρητική ομάδα.

Στο μεταξύ, ο πρώην διαιτητής Σούπερ Λίγκ Γιώργος Γιαννόπουλος, είναι ο άνθρωπος που «λύνει και δένει» στην Α.Ε. Ηράκλειο αντίπαλο του ΟΦΗ στην δεύτερη αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Ο πρώην διαιτητής που έχει σφυρίξει αρκετές φορές στο παρελθόν τον ΟΦΗ τόσο στο Ηράκλειο, όσο και εκτός έδρας, υποδέχθηκε την αποστολή της κρητικής ομάδας, το Σάββατο (3/10) στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου, όπου ο ΟΦΗ έκανε προπόνηση παραμονή του αγώνα. Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να μη λείψει τίποτε από την αποστολή του ΟΦΗ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Οι άνθρωποι της ΑΕ Ηράκλειο, έχουν μεριμνήσει οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση να φιλοξενηθούν στη μία από τις δυο εξέδρες του γηπέδου, το οποίο έχει επίσημη χωρητικότητα 1250 άτομα.

Σχόλια