Αθλητισμός

Με Πόποβιτς στην αποστολή για Νέο Ηράκλειο

Εκπλήξεις αλλά ευχάριστες είχε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στη… βάση του, με την οποία κορυφώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με το Ηράκλειο.

Στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Ζντράβκο Πόποβιτς, παρόλο που είναι ερωτηματικό για πόσο χρόνο, κι αν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ στις επιλογές του Γιώργου Βλαστού είναι και ο Στέφανος Μαρτσάκης.

Αντίθετα εκτός έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παπατζίκος, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα, αλλά και ο Βιγιαφάνες, ο οποίος υπολογίζεται για το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά. Εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Κουσίδης, όπως και οι τραυματίες Παπατζίκος, Δαμιανάκης, Σαχινίδης, Σακλαμάκης, Νικολόπουλος, ο Βιγιαφάνες και ο νεαρός Κομνηνός.

Στην 18αδα του ΟΦΗ βρίσκονται οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Ραπτάκης, Φαζός, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Τζέκος, Ευσταθίου, Μπάμπης, Μαρτσάκης, Κοντογιάννης.

Αύριο το μεσημέρι η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει αγώνας της Κυριακής.

«Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα» ανέφερε ο Γιώργος Βλαστός για το παιχνίδι του ΟΦΗ την Κυριακή στην Αθήνα με το Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Γ Εθνικής. Ο Βλαστός που θα καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, ως υπηρεσιακός τεχνικός για την αναμέτρηση αυτή, δεν είπε πολλά για το παιχνίδι. Αρκέστηκε να πεί πως «είπα στους παίκτες ότι πιστεύω σε αυτούς. Πάμε στην Αθήνα με ένα σκοπό».

Σχόλια