Αθλητισμός

Σκέφτεται αλλαγές με Ατρόμητο ο Δέλλας

Στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πλήρως πως για να κεφαλαιοποιηθεί η αξία της νίκης στη Βέροια, θα πρέπει να συνοδευτεί από μία ακόμη την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, αφού μετά τη διακοπή ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα με τα εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται σε σκέψεις για κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο (16:00). Για το κέντρο άμυνας, ουδείς μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Μετά τη σταθερή παρουσία του διδύμου Τζανετόπουλου-Κολοβέτσιου μέχρι την Τούμπα, ο τελευταίος έμεινε εκτός 18άδας στη Βέροια και τη θέση του πήρε ο Λαμπρόπουλος.

Δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να μείνει εκτός ο Τζανετόπουλος, ενώ κάποια στιγμή θα πάρει και την ευκαιρία του ο Άρθο. Για τα άκρα της άμυνας, πέραν του Γκάλο που δεν… κουνιέται από δεξιά, ο Ντίντακ φαίνεται πως μετά τη θετική παρουσία του στο τελευταίο ματς κερδίζει τη μάχη από τον Σοϊλέδη.

Μοιάζει δύσκολο να «σπάσει» το Γιόχανσον-Σιμόες στο κέντρο, ενώ βασικοί θα παραμείνουν Μπουονανότε και Μάνταλος. Ο Μπαρμπόσα «χτυπά» ενδεκάδα, αλλά για να γίνει αυτό ίσως μείνει εκτός ο Βάργκας, που συν τοις άλλοις μετρά και τρεις κίτρινες κάρτες. Ο Αραβίδης θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Κρισάντους λογίζεται ως ρεζέρβα και ο Τζεμπούρ παραμένει εκτός.

Φυσικά πολλά περισσότερα θα φανούν στις δύο προσεχείς προπονήσεις.

Σχόλια