default-image

Θρίαμβος Γιουβέντους, τριάρα της Σεβίλλης

Ποδόσφαιρο
Θρίαμβος Γιουβέντους, τριάρα της Σεβίλλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανατροπή η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, ενώ η Σεβίλλη κέρδισε 3 πέναλτι και νίκησε 3-0 την Γκλάντμπαχ στον 4ο όμιλο του Champions League.

Θρίαμβος για την Γιουβέντους στο ντέρμπι της πρεμιέρας, καθώς νίκησε 2-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Ο Ντε Μπράινε δεν ξεκίνησε, οι "πολίτες" άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Κιελίνι που κακώς μέτρησε και τελικά όχι απλά λυτρώθηκε με τον Μάντζουκιτς, πήρε και τη νίκη με γκολάρα του Μοράτα.

Μόλις στο 2' ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να τον νικά στο τετ-α-τετ με το πόδι, δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι ο Ιταλός πορτιέρε στο 57'.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ σε εκείνο το λεπτό, αλλά δικαίως διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Κομπανί έκανε φάουλ στον Κιελίνι, ο οποίος πέτυχε αυτογκόλ, με την μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του, μετά την κεφαλιά του Βέλγου που είχε σκαρφαλώσει πάνω του.

Στο 70' ήρθε η απάντηση από τον Μάριο Μάντζουκιτς, με τον Κροάτη να κάνει το 1-1 με κοντινή προβολή, έπειτα από την εξαιρετική μπαλιά του Πογκμπά και τον λάθος υπολογισμό του Μανγκαλά.

Η "γηραιά κυρία" έφτασε στην ανατροπή στο 81', με τον Άλβαρο Μοράτα να κάνει το 1-2 με καταπληκτικό αριστερό πλασέ.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Νασρί, Στέρλινγκ, Μπονί.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Στουράρο, Κουαδράδο, Πογκμπά, Ερνάνες, Μάντζουκιτς, Μοράτα.

Σεβίλλη - Γκλάντμπαχ 3-0

Ανώτερη η Σεβίλλη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Κεβέν Γκαμεϊρό.

Στο 47' έκανε ο Γάλλος στράικερ το 1-0 από τα 11 βήματα και στο 50' εκτέλεσε ξανά πέναλτι. Το πρώτο το κέρδισε ο Βιτόλο από τον Ζόμερ και το δεύτερο ξανά ο Βιτόλο, αλλά αυτήν την φορά από Μπρούβερς, μόνο που Γκαμεϊρό στην δεύτερη εκτέλεσε αστόχησε (οριζόντιο δοκάρι η μπάλα).

Οι Ισπανοί κέρδισαν και τρίτο πέναλτι, το εκτέλεσε ο Έβερ Μπανέγα όμως, με τον Αργεντινό να ευστοχεί για το 2-0 στο 66', ενώ στο 84' το ματς "τελείωσε", με τον Κονοπλιάνκα να πετυχαίνει το 3-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Κόκε, Αντρεόλι, Κολοτζιετσάκ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Εν'Ζονζί, Μπανέγα, Βιτόλο, ΧΑ Ρέγες, Γκαμεϊρό.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κορμπ, Μπρούβερς, Γιάντσκε, Βεντ, Νόρντβεϊτ, Στιντλ, Χαν, Ιμπραϊμά Τραορέ, Τοργκάν Αζάρ, Ραφαέλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News