default-image

Με σκόρερ τον Μήτρογλου, νικήτρια η Μπενφίκα

Ποδόσφαιρο
Με σκόρερ τον Μήτρογλου, νικήτρια η Μπενφίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 την Αστάνα με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το ένα από τα γκολ των νικητών, ενώ η Ατλέιτκο επικράτησε με το ίδιο σκορ της Γαλατάσαράι στην Πόλη με τέρματα του Γκριεζμάν στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Champions League.

Στο ντεμπούτο του με την Μπενφίκα στο Champions League βρήκε δίχτυα για 12η φορά ο Κώστας Μήτρογλου στην διοργάνωση και οι "αετοί" νίκησαν με 2-0 την Αστάνα στην Λισαβόνα.

Ο Νικολάς Γκαϊτάν άνοιξε το σκορ στο 51' με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που τον είχε τροφοδοτήσει.

Ο Έλληνας στράικερ στο 62' διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ σε κενό τέρμα, έπειτα από την ασίστ του Ελιζέου.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Νελσίνιο, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελιζέου, Σάμαρης (85' Φέισα), Γκουέντες, Γκαϊτάν, Ταλίσκα, Ζόνας, Μήτρογλου.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Άνιτσιτς, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Ζούκοβ, Τζόλτσιεβ, Κετεβοαμά, Καμπαναγκά.

Γαλατάσαράι - Ατλέτικο 0-2

Πολύ χαλαρό το ματς στην Κωνσταντινούπολη και για αυτό φρόντισε ο Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς πέτυχε δύο γρήγορα γκολ, οι Τούρκοι απογοητεύτηκαν και οι Ισπανοί κράτησαν εύκολα μέχρι το τέλος το 0-2.

Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ στο 18' με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση από μπαλιά του Χουανφράν και στο 25' βρήκε ξανά δίχτυα, έπειτα από την κεφαλιά του Γκοντίν.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (5-3-2): Μουσλέρα, Σαμπρί Σαριόγλου, Σεμίχ Καγιά, Ντινάιερ, Χακάν Μπαλτά, Καρόλ, Σελτσούκ Ινάν, Εμρέ Τσολάκ, Σνάιντερ, Ποντόλσκι, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, ΧΜ Χιμένες, Σικέιρα, Τιάγκο Μέντες, Σαούλ, Κόκε, Βιέτο, Γκριεζμάν, Τζάκσον Μαρτίνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News