Αθλητισμός

Ένα δις αλλιώς δεν έχει Ρονάλντο!

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί διακαή πόθο για πολλές ομάδες και είναι πρόσφατο το παράδειγμα της Παρί Σεν Ζερμέν που προσπάθησε να τον αποκτήσει.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κόβει την… όρεξη στους υποψηφίους, ωστόσο, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ύψους 150.000.000 ευρώ!

Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους υπεύθυνους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι μάλιστα, μέσω του επικεφαλής της διοίκησης πέρασαν στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" ξεκαθάρισε ότι μόνο εάν καλύψουν τη ρήτρα που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιό του παίκτη θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.

"Εάν η Παρί θέλει τον Ρονάλντο, είναι απλό. Πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του που είναι 1.000.000.000 ευρώ", τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχουν προφήτες στο ποδόσφαιρο αλλά δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε μέσα στο 2016. Έχει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα τρία χρόνια".

Σχόλια