Αθλητισμός

Φιλικό με το Ρούβα σήμερα ο Εργοτέλης

Άλλο ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα ο Εργοτέλης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 18:15 τον Ρούβα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν να αντιμετωπίσουν τον ΑΟΧ στα Χανιά, αλλά μετά την κλήρωση που έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της  Football League, το φιλικό ματαιώθηκε.

Αναφερόμενος, τώρα, στην κλήρωση της Παρασκευής ο Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα, εναντίον ενός αντιπάλου δύσκολου και φιλόδοξου, τον οποίο όμως γνωρίζουμε από το μεταξύ μας φιλικό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρισκόμαστε σε ετοιμότητα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν θα γίνει στην έδρα μας είναι ένα θετικό στοιχείο, όμως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλοι θα παίξουμε μεταξύ μας. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και τις προϋποθέσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να κοιτάμε με αισιοδοξία το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι χωριστά».

Σχόλια