Αθλητισμός

Ικανοποίηση για τις μεταγραφές στον ΟΦΗ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν με τον Μουράτ Σεροπιάν να δηλώνει ότι ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο της ομάδας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ είχε πολύωρη συνάντηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκης και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, στην οποία συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, αλλά και οι κινήσεις που έγιναν στα μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες με την απόκτηση των Σαχινίδη, Πόποβιτς, Πατινιώτη και  Ευσταθίου.

Ο κ. Σεροπιάν εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις τελευταίες μεταγραφές για τις οποίες όπως ανέφερε «έχουν ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της ομάδας. Τόσο ο Πόποβιτς, η ποιότητα του οποίου είναι γνωστή σε όλους, όσο και ο Σαχινίδης, είναι παίκτες που προσθέτουν χαρακτηριστικά που μας έλλειπαν στην επίθεση. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά που είχαν έρθει λίγο νωρίτερα, τον Ευσταθίου και τον Πατινιώτη».

Από την πλευρά του ο  Γιάννης Πολεμαρχάκης, τόνισε ότι η Διοικούσα Επιτροπή είναι δίπλα στην ομάδα και ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο, την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς φιλικό το σαββατοκύριακο

Δε θα δώσει φιλικό παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο (5-6/9) ο ΟΦΗ, όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάρουν ρεπό την Κυριακή (6/9). Την επόμενη Τετάρτη (9/9) στο γήπεδο του ΟΦΗ θα γίνει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Ενώ την επόμενη Κυριακή (13/9) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Στις 19/9 θα αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο την Επισκοπή. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ, πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Γ' Εθνική, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια